• az online óra menete
  – Az oktatás élőszóban zajlik, tehát nem előre felvett videókat fog letölteni. A választott kurzust a megadott időpontokban SKYPE kapcsolattal tudja követni.
  – Az egyidejű jelenlét azt szolgálja, hogy lehetőség legyen a foglalkozás bármely pillanatában interakcióra, kérdések feltevésére. Kérdezni tehát nem szégyen, inkább kötelező.
  – A kurzusok 2×45 perces blokkokban, intenzív ismeret átadás mellett zajlanak. Az óra első fele demonstrációval szemléltetett magyarázatból, a második fele az egyéni gyakorláshoz szükséges megerősítésből és a diákok részéről felmerülő kérdések megbeszéléséből áll.
  – Az elkészült munkákkal kapcsolatos értékelésre egyeztetett időpontban személyes konzultáció keretei között van lehetőség a SKYPE felületen. Ez egy választható opció, tehát nem része a kurzusnak. A konzultációt megelőzően szükséges a munkáit elküldenie a digirajz.hu@gmail.com email címre. A személyes konzultáció költsége: 4000 ft/ 30 perc
 • az online óra feltételei és eszközei

  SKYPE – PHOTOSHOP – WACOM

  – A részvétel elsődleges feltétele, hogy internettel és SKYPE kapcsolattal rendelkező számítógép elé üljön, és adja meg SKYPE elérhetőségét, hogy meghívhassam az online foglalkozásra.
  – Az A/0 és A/1-es alapkurzusok kivételével minden foglalkozáshoz szükséges a számítógépre telepített grafikai szoftver (Adobe Photoshop) és digitális rajztábla (ajánlott típus: Wacom Intuos S).
 • jelentkezés, fizetés, a kurzus megkezdésének feltételei
  – A kurzusokra való jelentkezés a “jelentkezés” menüpont alatt található űrlap kitöltésével és elküldésével indul. Néhány napon belül visszaigazoló e-mailt küldök, melyben tájékoztatom arról, hogy az adott kurzuson van-e szabad hely, illetve elküldöm a banki átutaláshoz szükséges információkat. A maximális csoport létszám 8 fő.
  – A csoportok a kurzus díjának beérkezése alapján telnek. Az átutalási megbízás megjegyzés rovatában feltétlenül tüntesse fel nevét és annak a kurzusnak a kódját, amelyre jelentkezik.